Lezing op dinsdag 27 juni as Gezondheid en ziekte

Dinsdag 27 juni 2017:

Psychische gezondheid en lichamelijke klachten/ziekte: Hoe kan ik mezelf en mijn lichaam ondersteunen bij ziekte/lichamelijke klachten? Inloop: 19.15 uur, aanvang 19.30 uur, einde rond 21.00 uur.

Korte toelichting: Wanneer je geconfronteerd wordt met ziekte en/of lichamelijke klachten, roept dit gemengde gevoelens, vragen, onzekerheid op. Hoe zal het verder gaan, kan ik dit aan, zal ik goede hulp krijgen, hoe reageert mijn omgeving op dit bericht, wat betekent dit voor mij en mijn leven? Hoe kan je jezelf ondersteunen bij ziekte en lichamelijke beper-kingen? En wat helpt in zo’n situatie, als je je angstig, pijnlijk, en/of boos voelt? Op deze vragen en andere, zal je gerichte antwoorden en handreikingen krijgen tijdens deze avond.

Opgave vooraf is nodig in verband met een beperkt aantal zitplaatsen. U kunt zich tot 1 dag van te voren opgeven. Opgave: info@levensrijk.nl of 06-46437985. Een bijdrage van E5,- wordt van u gevraagd. Deze kunt u ter plekke contant voldoen. Er staat koffie, thee en een kleine versnapering voor u klaar.

Lokatie: Poststraat 5, 4791 AC in Klundert.